Ceartă cu ”lacrimi” între Putin și amanta sa, Alina Kabaeva. Surse apropiate Kremlinului dezvăluie mânia liderului rus

0 1.655

După publicarea în mass-media a materialelor despre imobilele de lux deținute de Alina Kabaeva, Vladimir Putin și-a certat amanta.

Recent, publicația Proekt a lansat o serie de anchete despre viața lui Putin cu Alina Kabaeva, care de mulți ani a fost numită ”soția secretă” a președintelui Federației Ruse. După publicarea unor informații de natură sensibilă în mass-media, Putin s-a ”dezlănțuit” și i-a aruncat reproșuri amantei sale.

Postul de Telegram ”Generall SVR”, cunoscut că are surse la Kremlin, scrie că liderul Kremlinului a avut o mare ceartă cu Kabaeva, acuzându-și iubita că are printre prieteni doamne care „scurg” în presă informații despre viața lor privată.

„De data aceasta, motivul scandalului în familie a fost ancheta publicației Proekt despre proprietățile dobândite în comun prin „supramenajul” dintre Putin și Kabaeva. Președintele i-a reproșat soției ”nelegitime”, că această anchetă a devenit posibilă din cauza prietenelor vorbărețe ale Alinei, care, potrivit președintelui, „bârfesc la fiecare colț ot ce știu și nu știu ”, scrie canalul.

Potrivit unor relatări neconfirmate, în timpul confruntării, Putin nu a fost reținut în expresii. Kabaeva a spus că s-a săturat de viața într-o cușcă de aur, se simte constant ca o „soție fără soț”, deoarece este singură tot timpul.

Potrivit jurnaliştilor, cearta dintre Putin şi Kabaeva s-a încheiat cu lacrimile gimnastei. Iar președintele Federației Ruse, se pare, a fost mulțumit de ceea ce s-a întâmplat, deoarece a obținut o „victorie într-un duel verbal cu soția ilegitimă”.

Detalii, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata