Nesterovschi la protestul organizat de Şor: Am ieșit în stradă doar ca să fiu alături de popor, despre ce trădare poate fi vorba?

0 65

Alexandr Nesterovschi, deputatul care a anunțat ieri că părăsește Partidul Socialiștilor, nu are de gând să revină în partid. Anunțul a fost făcut de parlamentar, în cadrul protestului organizat de Mișcarea pentru Popor în fața Parlamentului, acolo unde a fost și acesta prezent. Reacția vine în contextul în care fostul său coleg de partid, socialistul Vlad Batrîncea i-a cerut să-și schimbe decizia și să revină la formațiune cu scuzele de rigoare.

„Vreau fiu alături de popor și să lupt împotriva PAS care distruge țara. Nu, nu am fost șantajat… Nu am de ce să-mi cer scuze de la socialiști. Nu, nu mi s-au propus bani pentru a părăsi PSRM. Eu am ieșit în stradă doar să fiu alături de popor, despre ce trădare poate fi vorba?”, a declarat Nesterovschi.

Amintim că deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova se arată indignați de decizia lui Alexandr Nesterovschi, care a anunțat aseară că se retrage din echipa socialiștilor și va fi în continuare deputat independent. Într-o conferință de presă organizată la Parlament, socialistul Vlad Batrîncea a venit cu un ultimatum pentru Nesterovschi. „Nu a avut motive să plece, nu a avut curaj să-și expună nemulțumirile. Este așteptat la partid. Domnul Nesterovschi ori revine în echipă și spune public că cererea de demisie nu a fost scrisă de el, ci doar semnată, ori întoarce mandatul”, a declarat Batrîncea.

Amintim că în seara zilei de miercuri, 15 martie, deputatul socialist Alexandr Nesterovschi a anunțat că se retrage din rândurile PSRM și din fracțiunea parlamentară și va fi deputat independent în Parlament. Totodată, acesta a anunțat că se alătură echipei „Mișcarea pentru Popor”.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata