Propagandista preferată a lui Putin a avut o cădere nervoasă după anunțul privind livrarea de tancuri germane în Ucraina

0 163

Unul dintre cei mai importanți propagandiști ai Kremlinului, redactorul șef al canalului TV de stat Russia Today, Margarita Simonian, amenință Germania cu un atac, după decizia Berlinului de a livra Ucrainei tancuri Leopard 2.

Simonian a izbucnit cu amenințări în timpul talk-show-ului lui Vladimir Solovyov de la același post de televiziune.

Știrile despre tancurile NATO, care vor intra în Ucraina în următoarele săptămâni și luni, au iritat propaganda rusă. Au existat amenințări, inclusiv privind folosirea armelor nucleare.

Simonian a încercat să convingă că aproape toți germanii erau împotriva furnizării de tancuri Ucrainei și a amenințat că va „elibera” poporul german.

„Războiul se va termina! Mai devreme sau mai târziu totul se termină… Și ce veți face cu noi pe aceeași planetă, în aceeași Europa? Cot la cot! Cum veți exista lângă noi? Nu știu. Cred că acesta nu este poporul german… Conducerea poporului german este așa. Asta înseamnă că poporul german este din nou în strânsoarea fasciștilor. Nu ar trebui să eliberăm poporul german? (…) Le promit nemților că cei care i-au obligat să facă: nu vom uita, nu vom ierta”, a spus propagandistul rus.

Video, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata