Putin este pe frânghie. O țară NATO poate pregăti Ucraina să dea lovitura finală Rusiei

0 1.013

Ceea ce trebuia să fie o ”operațiune militară specială” de câteva săptămâni pentru Putin, s-a transformat într-un dezastru militar de 15 luni pentru autocratul rus. Lucrurile stau mai rău pe câmpul de luptă, iar Marea Britanie ar putea-o pregăti pe Ucraina să-i dea Rusiei lovitura finală.

Experții susțin că acest război al Rusiei din Ucraina nu poate fi lăsat să se prelungească și anul viitor, de aceea Occidentul trebuie să ofere ”șoimilor” care îl înconjoară pe Putin, ”căruța” de care au nevoie pentru a-l îndepărta de la putere, potrivit The Telegraph.

Odată cu vizita lui Volodimir Zelenski în Marea Britanie, unde s-a întâlnit cu premierul Rishi Sunak, armele britanice ar putea permite în curând forțelor armate ucrainene să dea lovitura ucigașă. Anunțul de astăzi a acoperit dronele de atac și rachetele de apărare aeriană pentru Ucraina. Săptămâna trecută, am văzut donarea sistemelor de rachete Storm Shadow. Și, desigur, există și oferta de pregătire pentru piloții de avioane ai Kievului.

Toate sunt lucruri bune, dar sprijinul Marii Britanii trebuie urmat de alții. America și Europa trebuie să se ralieze și să ofere Kievului tot ce îi cere săptămâna aceasta; Rachetele cu rază lungă de acțiune nu sunt utile pe rafturile depozitelor când ar putea arunca în aer tancuri rusești. Și dacă nu permitem Ucrainei să termine războiul în acest an, vom stoca necazuri pentru anii următori.

Citește mai mult AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata