Rogozin i-a trimis lui Macron fragmentul de muniție care l-a lovit în spate: „S-a oprit la un milimetru de a mă ucide”

0 77

Fostul șef al Roscosmos, Dmitri Rogozin, care a fost rănit în Donbas, a trimis ambasadorului Franței în Federația Rusă o scrisoare cu un fragment de obuz extras din corpul său.

Astfel, a decis să predea fragmentul președintelui francez Emmanuel Macron, scrie presa rusă. Fostul șef al Roskosmos a trimis o scrisoare ambasadorului, în care a pus un fragment dintr-un obuz despre care rușii spun că ar fi fost tras de obuzierele franceze Caesar.

„Vă cer să transferați fragmentul scos de chirurgi de pe coloana mea către Emmanuel Macron”, a scris Dmitri Rogozin într-o scrisoare publicată pe canalul său de Telegram.„Mi-a străpuns umărul drept și s-a blocat în a cincea vertebră cervicală, la doar un milimetru de a mă ucide sau de a mă face invalid”, spune Rogozin în scrisoare.

Dmitri Rogozin, fostul vicepremier rus și fostul șef al Roscosmos, a fost rănit în decembrie într-un bombardament în estul Ucrainei. Acesta conducea o echipă de voluntari militari ruși în regiunea Donbas și a fost dus la spital cu o rană la spate după ce hotelul său din Donețk a fost bombardat. Rogozin își serba în restaurantul hotelului ziua de naștere.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata