STOP dezinformare! Alegerile locale din toamnă vor avea loc chiar și pe timp de situație de urgență, afirmă președintele Parlamentului

0 64

Alegerile locale din acest an nu vor fi anulate și vor avea loc în această toamnă. Anunțul a fost făcut în această seară de către președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul emisiunii Rezoomat cu Ileana Pîrgaru de la RLIVE TV.

„Vin să îi liniștesc pe cei care se gândesc cumva să caute cumva un motiv ca alegerile din aprilie să le mute în toamnă sau din octombrie. Noi o să facem o derogare de la situația de urgență în care să permitem desfășurarea alegerilor”, a spus Grosu.

Totodată, președintele Parlamentului a declarat că anul trecut au fost alegeri parțiale în mai mult localități din țară, chiar dacă a fost instituită stare de urgență.

„Amintim că au fost alegeri parțiale în mai mult de 10 localități și noi am făcut derogări de la situația de urgență. Așa și aici vom proceda”, a mai spus Grosu.

Amintim că, în această toamnă, la sfârșitul lunii octombrie sau în primul weekend din luna noiembrie ar putea avea loc alegeri locale.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata