Un fost general sovietic îl acuză pe Putin de trădare. ”Denazificarea” Ucrainei, cea mai mare prostie a Kremlinului”

0 630

Singurul vicepreședinte din istoria Federației Ruse, din 1991 până în 1993, acuză Kremlinul că i-a forțat pe ucraineni să urască Rusia prin acțiunile sale.

Într-un interviu dat unei televiziuni din Rusia, generalului-maior Alexandr Ruțkoi a fost întrebat dacă Putin trebuia să înceapă imediat un bombardament masiv al infrastructurii critice a Ucrainei și să nu aștepte toamna.

Generalul sovietic a avut un singur răspuns la această întrebare: nu. Pentru că nu poate înțelege cum atacurile cu rachete asupra infrastructurii critice vor ajuta la „denazificarea” Ucrainei și a poporului acesteia.

Ruțkoi a dat ca exempl un bărbat obișnuit care stă acasă cu copiii săi după bombardamente. Nu au apă, lumină, căldură și canalizare. Este interesant cum, după asemenea acțiuni ale Kremlinului, ei vor putea „aprinde dragostea pentru Federația Rusă și armata ei”.

Cine a plănuit asta la Moscova a făcut-o intenționat pentru a-i face pe ucraineni să urască Federația Rusă și tot ce este rusesc. ”Aceasta este o adevărată trădare”, a spus Ruțkoi.

Detalii, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata