Un fost parlamentar rus anunță sfârșitul liderului de la Kremlin: Putin va fi ucis

0 836

Ilia Ponomarev, fostul deputat din Duma de Stat din Rusia, între anii 2007 și 2016, unul dintre cei mai importanți lideri ai opoziției și singurul parlamentar care a votat împotriva anexării Crimeei, a declarat că Vladimir Putin nu își va mai sărbători următoarea zi de naștere, din 2023. El ar putea fi ucis mai degrabă, decât să ajungă în fața Curții de justiție de la Haga, crede politicianul aflat în exil în Ucraina.

În plus, Ilia Ponomarev conduce și o mișcare de opoziție, care speră să transforme Rusia într-o democrație funcțională, potrivit Newsweek.

În opinia sa, anunțul lui Putin că a anexat teritoriile ucrainene pe care Rusia nu le poate controla pe deplin, precum și eșecurile de la Kiev și retragerile din Herson și Harkov, ar putea determina cercul său interior să se întoarcă împotriva lui.

„Puterea lui Putin rezidă în poziția sa de bărbat alfa, de persoană care este invincibilă. 2022 a fost anul în care această poziție a început să scadă. Prognoza mea rămâne că nu își va vedea următoarea zi de naștere”, a declarat Ponomarev pentru sursa citată, de la Kiev.

Putin urmează să împlinească 71 de ani pe 7 octombrie.

Detalii, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata