VIDEO Influencerul moldovean Nekoglai, torturat de ruși, promite că va cumpăra drone armatei ucrainene

0 95

Influencerul moldovean Nekoglai, unul dintre cei mai populari bloggeri din segmentul vorbitorilor de limbă rusă, a promis că va cumpăra drone în valoare de 100.000 de dolari pentru armata ucraineană, drept răzbunare pentru că a fost torturat în Rusia. Tânărul în vârstă de 22 de ani este din Moldova și a locuit la Moscova până anul trecut, scrie BBC.

În noiembrie 2022, Nekoglai (Nikolai Lebedev) a fost reținut după ce a publicat o parodie despre soldații ruși. Motivul dat de autoritățile ruse la acel moment a fost însă cu totul altul: încălcarea de către blogger a legilor privind imigrația.

Un tribunal din Moscova a decis să-l deporteze din Moscova în Republica Moldova.

Imediat după, Nekoglai s-a filmat cerându-și scuze pentru parodie. În imagini apărea cu urme de lovituri pe față. Ulterior, el a declarat că a fost torturat de polițiști, inclusiv că au vrut să îl violeze cu o sticlă.

Acum, bloggerul a publicat un nou clip, în care spune că „va fi un dușman al regimului rus până la sfârșitul vieții sale” și va lupta împotriva acestuia.

El a promis că va cumpăra drone pentru armata ucraineană în valoare de aproximativ 100 de mii de dolari și le va preda personal Forțelor Armate ale Ucrainei – despre care va filma următorul videoclip în viitorul apropiat.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata