VIDEO Noi imagini din interiorul Palatului lui Putin, dezvăluite de un jurnalist rus în exil

0 626

Un jurnalist rus care a fugit din țară a dezvăluit noi fotografii ale conacului în care locui Vladimir Putin în secret împreună cu amanta și copiii lor.

Roman Badanin, un jurnalist rus independent care a fugit din Rusia după ce a primit amenințări cu moartea și risca să fie închis, a oferit într-un interviu pentru CNN amănunte din investigația realizată de Proekt asupra stilului de viață al președintelui rus Vladimir Putin, precum și informații despre amanta acestuia, Alina Kabaeva.

Badanin a oferit CNN informații noi și exclusive despre viața extravagantă a lui Putin, dar și despre femeia despre care se crede că ar fi amanta și mama copiilor săi, gimnasta și campioana olimpică Alina Kabaeva.

Astfel Putin ar locui într-o vilă somptuoasă din Cape Idokpas, care a devenit cunoscută sub numele de „Palatul lui Putin”. Proprietatea vastă este situată pe coasta Mării Negre, în apropiere de orașul Gelendjik, în Krasnodar Krai (sudul Rusiei). Putin se deplasează acolo cu un tren blindat, mijlocul său preferat de călătorie.

Ce se știe despre Palatul lui Putin

Informații despre Palatul lui Putin circulă de ani de zile după ce a fost dezvăluit în 2010 de către avertizorul Serghei Kolesnikov.

În 2021, organizația non-profit Fundația anticorupție (FBK) a liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi a publicat un documentar intitulat „Palatul lui Putin. Istoria celei mai mari mite din lume”. Kremlinul a negat că Putin este proprietarul complexului de lux.

Citește mai mult AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata