VIDEO Palatul în care Putin ar locui alături de Alina Kabaeva. Cum a ajuns să dețină un imperiu imobiliar

0 728

O investigație a jurnaliștilor ruși dezvăluie locul secret în care dictatorul rus Vladimir Putin și Alina Kabaeva, fostă gimnastă, locuiesc. Proprietățile imobiliare deținute de presupusa iubită a liderului de la Kremlin au fost cumpărate din fondurile unei companii offshore, relatează Ukrainska Pravda.

Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, care ar fi iubita liderului rus, în vârstă de 70 de ani, locuiește într-o vilă situată pe proprietatea lui Putin de pe Lacul Valdai, la aproximativ 402 kilometri nord-vest de Moscova, conform unui raport al site-ului de știri de investigație rus The Project, relatează The Telegraph.

Liderul de la Kremlin i-ar fi cumpărat presupusei iubite un imperiu imobiliar în valoare de 120 de milioane de dolari prin intermediul unor fonduri secrete ascunse în Cipru. Fondurile sunt spălate prin intermediul companiei Ermira Consultants.

Construcția imobilului a început în anul 2020 și a fost finalizată doi ani mai târziu, potrivit The Project. Cu o suprafață de peste 1.200 de metri pătrați, casa a fost construită în întregime din lemn.

De asemenea, construcția a fost realizată de o companie deținută de Iuri Kovalciuc, omul de afaceri rus cunoscut drept „bancherul lui Putin”.

Oficialii anonimi au afirmat pentru The Project că au văzut copii la fața locului, iar imagini din satelit realizate între 2016 și 2020 au arătat un loc de joacă, despre care se crede că a fost construit pentru familie.

În anul 2021, lângă casa fostei gimnaste a fost construit un debarcader, de unde se poate ajunge cu barca până la un parc de 28 de hectare, iar în anul 2018, a fost construită o cale ferată secretă pentru Putin, pe care acesta o folosește pentru a ajunge la reședință.

S-a descoperit că Putin și Kabaeva locuiesc împreună. Asistenții și verișorii gimnastei se află în mod constant la reședința lui Putin din Valdai, iar una dintre surori are chiar și un apartament în apropiere.

Casa în care se spune că locuiește Alina Kabaeva se află la doar 800 de metri de reședința bine păzită și privată a președintelui rus Vladimir Putin, unde acesta nu organizează aproape niciodată întâlniri publice.

În total, Kabaeva și rudele sale dețin imobiliare în valoare de cel puțin 120 de milioane de dolari.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata