A fost „ars pe rug”, pentru o poză cu Igor Dodon

0 127

Sergiu Postică, care a devenit cunoscut pentru video-urile sale despre politică, a închis comentariile, în urma postării însoțite de o fotografie în care apare el alături de liderul PSRM, Igor Dodon, care s-a lăsat cu scandal. Postarea a fost publicată pe pagina de Facebook a restaurantului Grand Elysée unde ocupă funcția de director.

Odată postată fotografia cu Igor Dodon, a acumulat reacții și comentarii, mai mult negative. Ulterior, a urmat un video în care este surprins dansul unor miri sub interpretarea trupei BrioSonores. La această postare, la fel, internauții au comentat și se întrebau între ei dacă mai este cineva care-l caută pe liderul socialist la această nuntă.

După miezul nopții, pe aceeași pagină de Facebook, a apărut o altă postare, autorul căreia a spus că „unii sunt gata pe rug să ne ardă pentru o poză”. Fotografia propriu-zisă nu mai foarte fi văzută decât doar de la cei care au salvat capturi de ieri.

„Am blocat comentariile pentru moment. Dormiți cu ele in gând. Mâine – cine știe dacă le veți mai scrie. Încă să ajungem…”

Este de menționat că, în cursul acestei zile, a mai apărut o postare distribuită de pe pagina de Facebook a Partidului Schimbării. S-a anunțat că a fost depusă și acceptată cererea de plecare din rândul membrilor formațiunii a lui Sergiu Postică.

 

Sursa: realitatea.md

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata