Acțiunea secretă care înspăimântă zeci de mii de tineri ruși. Șir uriaș de bărbați mânați cu forța înspre dubele poliției

0 178

Imagini filmate pe ascuns într-un cartier periferic al Moscovei au fost făcute publice pe canale de Telegram. Mai multe surse de informații rusești și ucrainene indică faptul că Moscova a decretat de câteva săptămâni, fără tevatură mediatică, desfășurarea unei noi campanii de recrutare pentru frontul din Ucraina.

Mai multe mărturii în acest sens, ale unor soldați care au beneficiat de o instrucție minimă înainte să fie trimiși în război, au apărut pe rețelele sociale.

O filmare recentă surprinde o coadă uriașă de oameni aliniați înspre dube ale Poliției.

https://twitter.com/UKikaski/status/1693739868134760772

 

„În Rusia se desfășoară o „mobilizare-fantomă” la scară largă. Prin „fantomă” mă refer la faptul că acțiunea este păstrată invizibilă pentru publicul rus din motive politice interne, dar bântuie mințile tinerilor – în special migranții musulmani din Orientul Mijlociu și alți etnici ruși.

În filmare pot fi văzuți „Mobics” (n.r. – termen jignitor folosit în Rusia pentru a desemna reprezentanți ai altor etnii) care au fost adunați în jurul Moscovei în timpul zilei, au fost transportați în dube și autobuze ale poliției către un punct central de colectare. De acolo vor fi trimiși la antrenament pentru o săptămână sau două și apoi pe front.

Acest lucru denotă un nivel de disperare fără precedent al „Apărării Stalingradului” din Lumea a 3-a”, arată un analist ucrainean care sintetizează informații din surse deschise.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata