Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea Statului. Reacția prim-ministrei

0 78

Ședința de Guvern organizată azi la Edineț a început cu vești bune. Prim-ministra, Natalia Gavrilița, a felicitat cetățenii că Aeroportul Internațional Chișinău a revenit în proprietatea statului. Șefa cabinetului de miniștri a declarat că prin aceste acțiuni vedem finalitate în dosare mari, în dosare concrete.

„Au încercat din răsputeri să facă totul ca să părem slabi sau să părem dezorientați. Să știți că realitatea este că noi suntem puternici, hotărâți și să obținem dreptate în toate aceste cazuri. Tranziția va fi una ordonată. Am dat toate indicațiile necesare. Vreau să asigur partenerii noștri că vom gestiona profesionist acest bun al statului. Vreau să le transmit angajaților aeroportului că nu vom permite pierderea locurilor de muncă”, a declarat Gavrilița.

„APP va veni cu mai multe detalii de ordin tehnic. Aeroportul Internațional revine în proprietatea statului ceea ce înseamnă că și în cea a cetățenilor. Felicit cetățenii pentru faptul că au fost insistenți și bunurile statului să fie în interesul cetățenilor și nu a grupurilor oligarhice”, a precizat Sergiu Litvinenco.

Amintim că în această dimineață Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea Statului. Decizia a fost luată de Curtea de Apele Chișinău. Ulterior, SRL „Avia Invest” a calificat drept ilegală hotărârea instanței privind rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului din Chișinău și o va contesta la Curtea Supremă de Justiție.

Compania amintește că hotărârea Arbitrajului de la Stockholm privind așa-zisa lipsă de investiții este o fantezie și o tentativă a autorităților de a prezenta drept realitate niște lucruri dorite.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata