Ambasada Rusiei în SUA l-a felicitat pe traficantul de arme Viktor But cu ocazia zilei de naștere

0 134

Ambasada Federației Ruse la Washington l-a felicitat vineri pe traficantul de arme, Viktor But, cu ocazia zilei de naștere, asigurându-l că lucrează în continuare pentru eliberarea sa și pentru întoarcerea în Rusia cât mai curând posibil. Viktor But a fost condamnat la 25 de ani de închisoare în SUA în 2010 pentru trafic de arme în Columbia.

„Dragă Viktor, la mulți ani! Vă urăm multă sănătate și […] să nu vă pierdeți speranța în bine! Nu încetăm să credem că dreptatea va învinge. Vom continua eforturile noastre ca să obținem eliberarea Dvs și întoarcerea cât mai curând posibilă în Patria Dvs.”, se menționează într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei Federației Ruse la Washington.

Viktor But a fost găsit vinovat în noiembrie 2010 de încercarea de a vinde arme grele unui grup rebel columbian. El a fost arestat la Bangkok în 2008, după o operațiune în care informatorii americani s-au dat drept rebeli columbieni. Fostul angajat KGB a rămas în arest în Thailanda timp de doi ani, înainte de a fi extrădat în SUA pentru a fi judecat.

Sursa: https://anticoruptie.md

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata