Cadavrul lui Evgheni Prigojin ar fi fost identificat după un deget lipsă la o mână

0 69

Cadavrul lui Evgheni Prigojin ar fi fost identificat după un deget lipsă la o mână, scrie canalul Telegram VchK-OGPU, apropiat de gruparea paramilitară, citând surse.

„O sursă din cadrul Vchk-OGPU a declarat că trupul lui Evgheni Prigojin a fost identificat oficial la morgă, el a fost recunoscut de unul dintre comandanții Wagner. Principalul indiciu a fost absența unui deget. De asemenea, cel de-al doilea lider Wagner, Dmitri Utkin, a fost identificat după înălțime și tatuaje la morgă”, se precizează pe pagina Telegram Vchk-OGPU, relatează Digi 24.

În numeroasele înregistrări video cu Evgheni Prigojin se poate vedea că șefului Wagner îi lipsea o falangă de la degetul inelar al mâinii stângi.

Printre cei presupuși morți alături de liderul Wagner Evgheni Prigojin se numără și Dmitri Utkin, care a fost adesea descris drept fondatorul sau co-fondatorul grupului de mercenari, deși rolul său exact a fost contestat. Cadavrul său a fost recunoscut după tatuaje.

Acesta apărea foarte rar în public și există puține imagini cu el. Într-una dintre ele, probabil cea mai cunoscută, Utkin apare într-un cadru strâns, tip portret, iar la baza gâtului i se văd două tatuaje care reprezintă însemne naziste.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata