De ce zecile de mii de ruși morți nu-l interesează pe Putin: Motivul nebănuit dat populației

0 178

Publicațiile independente din Rusia au dezvăluit adevărul ascuns de Vladimir Putin, în privința numărului de militari ai armatei morți în războiul din Ucraina. Experții dar și surse de la Moscova vorbesc despre faptul că lui Putin nu îi pasă de cei peste 55.000 de ruși care au fost uciși în conflict.

Cinismul președintelui rus este explicit: ademenește recruții să meargă la război, spunându-le: ”mergeți și ucideți ucraineni. Dacă aveți noroc și vă întoarceți în viață, veți deveni bogați”.

Fără îndoială paranoia lui Vladimir Putin nu ține cont de câți ruși mor pe câmpul de luptă din Ucraina. Nebunia sa nu are limite, iar scopul său este să șteargă Ucraina de pe harta lumii și să o alipească la Rusia, potrivit Newsweek.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a susținut luni că totalul personalului rus „lichidat” a depășit 250.000. Oricare ar fi cifrele reale, combinația dintre recrutare și stimulente financiare generoase asigură că este puțin probabil ca campania liderului rus în Ucraina să se încheie în curând.

„Pentru oamenii care trăiesc în orașe mici, sate și închisori, războiul este o opțiune de a câștiga de 10 ori mai mulți bani decât au primit înainte”, a declarat Boris Grozovski, expert în economia rusă de la Centrul de studii Wilson Center. „Așa că ei și familiile lor văd războiul ca pe o loterie pentru a ieși din sărăcie”.

„Ei văd asta ca pe o șansă”, a spus el, comparând-o cu colectivizarea care a avut loc în Uniunea Sovietică între 1929 și 1933. Apoi guvernul de la Moscova „a dat celor mai săraci țărani și muncitori șansa de a deveni mari șefi” dacă au comis crime împotriva vecinilor lor mai bogați și independenți.

„Acum Putin le spune rușilor săraci: „Mergeți și ucideți ucraineni. Dacă aveți noroc și vă întoarceți în viață, veți deveni bogați. Dacă veți muri, familia voastră va primi sume uriașe de bani de la guvern””.

Detalii, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata