Delir sau demență în Rusia lui Putin? Teorii halucinante despre „complotul reptilienilor”, sex, Dumnezeu și menirea rusoaicelor

0 174

„Reptilienii” și Occidentul duc o conspirație globală pentru a distruge „populația rusă”, scriu un deputat din Duma de Stat și un general din cadrul Serviciului Federal de Securitate (FSB, principalul succesor al KGB) într-un articol publicat într-o revistă considerată științifică.

Terra se confruntă cu „o invazie a unei inteligențe extraterestre” care complotează împotriva Rusiei răspândind, prin „tehnologii genetice spațiale, războiul, crimele, revoluțiile, pedofilia, canibalismul și dependența de droguri”, susțin deputatul Igor Ananskih și generalul FSB Ivan Mironov într-un articol intitulat „Familia rusă ca bază a statului național”.

În afară de Rusia, această „invazie” urmărește să distrugă „întregul Pământ”, insistă cei doi autori, pe lângă ale căror semnături apar cele ale doctorului în drept Nikolai Litvinov, cercetătorului șef al Institutului Juridic din Sankt Petersburg Mihail Salnikov și directorului general al Sanatoriului Gorki din Voronej Ilia Harin.

„Bioroboții” nu pot fi diferențiați vizual de oameni, cu toate că genele lor sunt diferite în proporție de 99%, spune grupul de autori, potrivit The Moscow Times.

În opinia lor, „structurile secrete” ale acestor creaturi ar lupta pentru „transferul puterii pe Pământ către reprezentanții civilizației lor extraterestre”, iar în acest scop „trebuie să distrugă populația rusă din Rusia”.

Pentru a preveni acest lucru, autorii recomandă regimului de la Moscova să acorde mai multă atenție vieții intime a rușilor. Ei susțin că Dumnezeu trăiește în uterul femeii, iar genele acesteia sunt în pericol. Sexul cu străinii, în special „de culoare”, este dăunător, declară ei. „Structurile secrete ale Occidentului și-au formulat sarcina de a distruge aura de mister a rusoaicei”, conchid autorii.

Cei cinci „avertizori”, care nu dezvăluie dacă sunt la zi cu evaluarea psihologică, ajung și la alte concluzii delirante, notează The Moscow Times, cum ar fi că democrația a dus la apariția sexului oral, striptease-ul este asociat cu satanismul, iar căsătoria trebuie permisă doar pentru femeile virgine.

Într-o conversație cu publicația „Aghenstvo”, deputatul Ananskih a declarat că va formula o serie de proiecte de lege pe baza unor opinii din articol și le va trimite spre adoptare în Duma de Stat, camera inferioară a Parlamentului rus. „Este necesar să ne mișcăm în această direcție, chiar destul de repede”, a declarat el, citat de The Moscow Times.

Vehicularea teoriilor conspirației cu iz conservator s-a intensificat în Rusia pe fondul pregătirii, dar mai ales în urma lansării agresiunii militare din Ucraina. Regimul Putin impune prin toate structurile sale mitul „Ruisa, cetată asediată” și nevoită „să se apere” împotriva comploturilor străine.

Citește mai mult AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata