Demascarea lui Trump! Se închina în fața lui Putin: Voi fi puțin mai dur, dar asta este pentru camere

0 11

Stephanie Grisham, fostă purtătoare de cuvânt al celui de-al 45-lea președinte american, Donald Trump, a povestit cum șeful statului „juca teatru” în fața camerelor de luat vederi atunci când s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2019.

În timpul Summit-ului G-20 din 2019, Grisham a asistat la o conversație privată între Trump și Putin. În acea zi, l-a văzut pe Trump aplecându-se spre Putin și spunându-i: „Voi fi puțin mai dur cu tine câteva minute. Dar asta este pentru camerele de luat vederi și, când vor pleca, vom vorbi. Înțelegi”, scrie Stephanie Grisham în cartea sa.
Aceasta este doar una dintre conexiunile revelatoare pe care Grisham le-a detaliat în noua sa carte despre Trump.

Grisham a ocupat funcția de al treilea secretar de presă al președintelui, șef de cabinet pentru prima doamnă Melania Trump și a supravegheat comunicarea mass-media înainte de a se retrage din cauza evenimentelor din Capitoliul Statelor Unite din 6 ianuarie.

Cartea ei de 352 de pagini explorează o serie de acțiuni urâte ale lui Trump: de la privirile aruncate unor angajate tinere, la organizarea de minciuni pentru public și încercarea de a interzice mass-media în Casa Albă. În plus, Grisham promite, de asemenea, să dezvăluie fapte despre relația dificilă dintre cuplul prezidențial.

Într-o declarație din biroul Melaniei Trump, publicarea cărții a fost deja numită o încercare de a murdări reputația lui Trump și, în același timp, de a ispăși vina după munca slabă a secretarului de presă, relațiile nereușite și comportamentul neprofesionist.

„Prin minciuni și trădare, ea încearcă să obțină recunoaștere și bani în detrimentul doamnei Trump”, a declarat biroul într-un comunicat.

Însăși secretarul de presă al lui Trump, Liz Harrington, comentând publicarea cărții, a numit-o pe Grisham o fostă angajată malefică. Harrington susține cp editorilor ar trebui să le fie rușine pentru că ajung pradă pentru asemenea cărți.

Sursa: https://realitatea.md

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata