Deputat rus, despre războiul declanșat de Vladimir Putin: „Niciunul dintre obiectivele operațiunii speciale nu a fost atins”

0 106

La forumul „De ce fel de Ucraina avem nevoie?”, Konstantin Zatulin, 64 de ani, deputat al Dumei de Stat pentru Teritoriul Krasnodar din partea partidului Rusia Unită, vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri și Integrare Eurasiatică, a spus răspicat: „suntem în război cu inamicul” și a subliniat că „niciun obiectiv nu a fost îndeplinit”, scriu agenția RBC și Moscow Times.

„Pe 24 februarie 2022 am declanșat ceea ce am numit operațiune militară specială, deși corect ar fi să-i spunem de la bun început război, pentru că este război. În opinia mea, asta este evident pentru toată lumea astăzi, cu un front antirus consolidat, condus de americani și țările din Occident”, a afirmat Zatulin.

Potrivit deputatului, Rusia „nu a demonstrat capacitatea” de a răpune Ucraina, care are „mulți susținători puternici și primește arme de la Uniunea Europeană”. „Inamicul este periculos și înarmat, acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber.

Nu avem suficiente motive să fim mulțumiți, să considerăm totul este bine și că vom câștiga“, a adăugat oficialul. Nici măcar un singur obiectiv al „operațiunii speciale” nu au fost atins momentan, crede deputatul rus.

Citește mai mult AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata