„Este pur și simplu îngrozitor”. Propagandiștii ruși confirmă dezastrul armatei lui Putin lângă Donețk

0 237

După informațiile propagandiștilor ruși, în acest moment Forțele Armate ucrainene se află deja la 3,5 kilometri de aeroportul din Donețk, în ciuda faptului că armata rusă și-a adus sute de mii de trupe pe front, scrie ziare.ro.

Această veste i-a speriat atât de tare pe invadatori și pe comandanții lor, încât și-au acoperit în grabă propriile trupe cu artilerie, fugind în panică mai aproape de teritoriile ocupate.

O sursă a unui canal de Telegram ”Z” susține că o parte din trupele ruse aflate în zona Opytny au fugit în panică din poziția lor și a avut loc o „tragedie”: au murit sub focul propriei artilerii.

„Ca urmare, 27 de morți, 34 de răniți. Aproximativ la jumătate dintre răniți li s-au rupt brațele sau picioarele. S-au pierdut mai multe echipamente. Este pur și simplu îngrozitor”, comentează sursa.

Canalul de Telegram susține că nu este primul caz de acest fel, dar nu a existat niciodată un asemenea număr de pierderi.

Comandamentul militar rus încearcă să găsească vinovații pentru a-și salva propriile funcții.

Și ucrainenii au raportat anterior avansul forțelor lor armate în zona Opytny, menționând că eliberarea Donețkului se apropie.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata