FAKE! „Moldovenii pleacă în număr mare din țară”. Alerta cu bombă de la aeroport, numai bună de propagandă

0 739

Un video surprins în prima jumătate a zilei de duminică, 17 iulie curent, în fața Aeroportului Internațional Chișinău este distribuit pe rețelele sociale cu titlu de propagandă, precum că moldovenii ar pleca în masă din țară din cauza actualei guvernări. Acesta a acumulat zeci de like-uri și share-uri.

Filmarea a avut loc în perioada în care oamenii legii, în comun cu serviciile specializate, efectuau verificări, după ce au primit un email în jurul orei 10:15, potrivit căruia, în incinta aeroportului ar fi fost instalat un obiect explozibil.

Într-adevăr, călătorii au fost evacuați, însă ulterior, când alerta s-a dovedit a fi falsă, programul activității aeroportului a fost reluat.

Trei noi alerte cu bombă au fost înregistrate în dimineața de duminică, 17 iulie curent, în capitală. O persoană necunoscută a trimis mesaje amenințătoare pe adresele electronice ale mai multor instituții, printre care la Parlamentul Republicii Moldova, Aeroportul Internațional Chișinău, Piața Centrală, dar și la Comitetul Executiv al Găgăuziei din municipiul Comrat.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata