FAKE: Scopul real al vaccinului este de a eutanasia și depopula planeta

0 432

Federația Rusă, cea care de la bun început declara că noul tip de coronavirus este o invenție biologică, un virus creat în laboratoare, dar care ulterior a creat un vaccin împotriva acestuia, susține că vaccinul creat de Occident are drept scop eutanasierea oamenilor și depopularea planetei.

Observateurcontinental.fr și reseauinternational.net scriu că masacrul a început în 2020 cu diferite măsuri morbide menite să ne protejeze împotriva COVID-19, dar al căror scop real este distrugerea economiei și depopularea. Terapiile genetice, cunoscute și sub denumirea de „vaccinuri OMG”, care vor fi introduse în 2021, vor crește și mai mult morbiditatea generală, oamenii vor fi înțepați și eutanasiați ca animalele.

Astfel de mesaje fac part din ecosistemul de dezinformare al presei controlate de Federația rusă, inclusiv reprezentanțe media de peste hotarele țării. Aceste falsuri reprezintă un mesaj recurent împotriva globalizării, elitelor globale și planurilor de vaccinare.

Nu există dovezi care să susțină niciuna dintre afirmațiile prezentate.

Vaccinurile care folosesc ARN mesager nu sunt terapie genică și nu sunt menite să omoare populații întregi în interesul unei elite mici globalizate. În plus, vaccinurile care utilizează alte tehnici, cum ar fi vaccinurile vectoriale, vaccinurile subunitate proteice, au fost, de asemenea, dezvoltate.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata