Garry Kasparov a numit data când Putin va declara victorie

0 562

Președintele rus Vladimir Putin ar putea declara victorie în războiul împotriva Ucrainei pe 7 octombrie – de ziua lui. Această opinie a fost exprimată de liderul opoziției ruse Garry Kasparov într-un interviu acordat pentru Obozrevatel.

Kasparov a remarcat că dictatorii iubesc aniversările și tot felul de întâlniri „remarcabile”, în timp ce Putin va împlini 70 de ani pe 7 octombrie, atunci ar putea face anunțul informează unian.net.

„Sunt aproape sigur că înainte de 7 octombrie, de aniversarea lui Putin va anunța– dictatorii sunt foarte pasionați de aniversări, acum va împlini 70 de ani, cred că anunțul victoriei este planificat pentru această dată”, a spus Kasparov.

Potrivit lui Kasparov, Kremlinul înțelege că nu poate câștiga războiul.

„Cred că un anumit bun simț a preluat acolo că ei nu pot câștiga războiul în măsura în care au planificat, ceea ce înseamnă că este necesar să se stabilească achizițiile teritoriale, să sape și să negocieze dintr-o poziție de forță, așa cum crede Putin, ” a explicat Kasparov.

Potrivit lui Kasparov, următoarele câteva săptămâni vor fi decisive, iar eliberarea Hersonului ar putea deveni un punct de cotitură în război. El a menționat că succesele Ucrainei din ultimele zile au încetinit ofensiva Federației Ruse și au provocat panică în rândul ocupanților.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata