Guvernul lui Dodon condus de omul PAS? Dezvăluiri din convorbirile lui Pistrinciuc și ex-premierul Ciocoi

0 191

Fostul-premier interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi, care a condus Guvernul PSRM după demisia lui Ion Chicu, își coordona activitatea cu Vadim Pistrinciuc, care ar fi consilierul neformal al Maiei Sandu. Cel puțin asta reiese din scurgerile din Telegramul lui Vadim Pistrinciuc, publicate pe moldovaleaks.com.

Din cele 82 de mesaje, care au ajuns în spațiul public, aflăm că Aurel Ciocoi îi raporta lui Vadim Pistrinciuc (Vadim Pistrinciuc apare în convorbiri sub pseudonimul Vasea Florești), despre activitatea Guvernului cu privire la BNM.

 

Într-o altă discuție, Aurel Ciocoi i s-a plâns lui Vadim Pistrinciuc că socialiștii vor să ridice interdicțiile impuse pe timp de pandemie și să le permită elevilor să revină la studii, în școală. Ciocoi atrage atenția că dacă acest lucru se va întâmpla, se va anula starea de urgență. Ciocoi i-a cerut sfaturi lui Pistrinciuc cu privire la acțiunile de mai departe.

 

 

Precizăm că după ce scurgerea a ajuns în spațiul public, fostul deputat PLDM Vadim Pistrinciuc a venit cu o reacție și a declarat că mesajele sunt trunchiate.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata