La Kremlin se discută că Ucraina vrea să înceapă operațiuni militare sub acoperirea NATO

0 84

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a calificat informația despre amenințarea unui atac asupra Ucrainei drept o isterie creată artificial. El a sugerat că Kievul vrea să înceapă ostilitățile pentru a elibera teritoriile ocupate. Agenția TASS scrie despre asta.

Peskov a spus că nu exclude unele provocări, care ar trebui să confirme declarațiile Occidentului despre amenințarea privind invadarea Ucrainei de către Rusia. Potrivit lui, „această isterie este creată artificial”.

„Cei care și-au adus forțe armate de peste ocean ne acuză de activitate militară neobișnuită pe teritoriul nostru. Adică Statele Unite ale Americii. Ei bine, acest lucru nu este chiar logic și nu este chiar decent ”, a spus Peskov.

El a sugerat că Ucraina ar face o nouă tentativă „de a soluționa militar problema sa”. Peskov nu a exclus ca Kievul vrea să organizeze acest lucru sub pretextul exercițiilor NATO.

„Asta vrea să obțină Ucraina. Și aceasta, desigur, este o priveliște sfâșietoare. Pentru că va atrage cele mai grave consecințe”, a conchis Peskov.

Citește mai mult AICI

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata