Maria Zaharova vine cu acuzații la adresa Maiei Sandu

0 104

Purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse, Maria Zaharova, o acuză pe Maia Sandu de „distrugere”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni radio, după ce funcționara de la Kremlin a fost întrebată dacă relațiile Chișinău-Moscova ar putea reveni la nivelul lor anterior.

Zaharova a menționat că procesele care au loc actualmente sunt „create artificial”, informează TASS. În opinia sa, astfel președinta Republicii Moldova ar face jocul Occidentului.

„Tot ce face Maia Sandu și așa-zișii aliați este distrugerea Moldovei. Asta nu se face împotriva Rusiei. Este, în primul rând, împotriva poporului Moldovei. Și poporul a înțeles și încearcă să reziste. A fost adusă în același mod în care oamenii, regimurile, politicienii au fost aduși într-un număr mare, de mâini occidentale, cu bani occidentali, pentru a crea iluzia unei anumite confruntări între Moldova și Rusia”, a spus Zaharova.

Declarațiile vin pe fundalul expulzării a 45 de angajați ai ambasadei Rusiei din Moldova. Aceștia au părăsit luni Chișinău, fiind preluați de un avion trimis la Chișinău de Moscova.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata