Mitropolitul Vladimir, către separatistul Krasnoselski: „Să conduci un stat nu este ușor deloc. Vă felicit cu ocazia victoriei categorice în alegeri”

0 472

Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldove, Vladimir, l-a felicitat pe liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, cu ocazia „victoriei categorice” la așa-zisele alegeri prezidențiale nerecunoscute de comunitatea internațională.

Mitropolitul Vladimir l-a lăudat pe separatistul Krasnoselski pentru contribuția sa la construirea bisericilor și mănăstirilor. Totodată, Mitropolitul Vladimir a apreciat calitățile de lider ale lui Krasnoselski: „Nu e ușor să conduci un stat, să conduci cu oamenii”.

La rândul său, Krasnoselski i-a transmis Mitropolitului Vladimir că Transnistria se îndreaptă în „direcția corectă”

“Vă salutăm pe teritoriul statului nostru. Este o vizită importantă pentru noi, deoarece vă puteți convinge că ne îndreptăm în direcția bună, păstrându-ne spiritualitatea, tradițiile și poporul nostru transnistrean. Când a apărut Transnistria ca stat, erau doar patru parohii ortodoxe, astăzi sunt vreo 140”, a spus Krasnoselski.

Doar fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidului Socialiștilor,  Igor Dodon l-a mai felicitat pe Krasnoselski cu ocazia „victoriei” în așa-zisele alegeri prezidențiale nerecunoscute de comunitatea internațională.

Sursa: https://www.ziarulnational.md

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata