VIDEO Momentul în care un teren de antrenament al armatei ruse este atacat cu rachete de ucraineni. Al doilea incident sângeros în 24 de ore

0 199

Pe 21 februarie, pe internet a apărut un videoclip din regiunea Herson, în care se poate vedea o nouă lovitură a Forțelor Armate ale Ucrainei asupra unui teren de antrenament al armatei ruse.

Propagandiștii ruși scriu că au fost trei lovituri pe terenul de antrenament din Podo-Kalinovka, care se află la 30 km de linia frontului și aproape de Krynki.

Se știe că invadatorii din Regimentul 328 Aeropurtat, Brigada 810 Marină și Regimentul 81 Artilerie Autopropulsată plănuiau să-și exerseze abilitățile pe terenul de antrenament.

În videoclip se poate vedea trei lovituri cu rachete în diferite puncte ale terenului de antrenament, ce ar fi avut loc pe 21 februarie, la o zi după o lovitură similară a forțelor armate ucrainene împotriva invadatorilor pe un teren de antrenament din regiunea Volnovakha din Donbass.

Aproximativ 60 de invadatori ruși au fost lichidați, ca în cazul Volnovakha.

Cu trei zile mai devreme, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, îi raportase lui Putin că localitatea a fost „curățat” de apărătorii ucraineni.

Citește mai mult AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata