Nou delir marca Rogozin, care a cerut arderea ucrainenilor „canibali”, împreună cu „literatura lor mizerabilă și istoria lor delirantă”

0 71

Oficialul rus Dmitri Rogozin, fost șef al agenției Roscosmos și în prezent membru al Consiliului Federației Ruse din partea regiunii ucrainene Zaporojie, ilegal anexate de Rusia, a avut un nou derapaj rasist, în care a făcut practic apel la exterminarea ucrainenilor, laolaltă cu întreaga lor cultură și istorie.

„De data aceasta trebuie să ardem de la rădăcină toată această ucrainitate. Împreună cu literatura lor mizerabilă, cu istoria delirantă, canibalismul „vechilor ucraineni”, pasiunea pentru „estetica” fascistă și servilismul față de Occident”, a scris Rogozin într-o postare publicată pe contul său de Telegram.

Rogozin a spus că nu trebuie semnat niciun fel de „armistițiu” cu Ucraina. „Să-i ardem astfel încât să nu mai rămână suflet. Fără armistițiu. Orice armistițiu, ca să nu mai vorbim de reconciliere, este moarte sigură pentru copiii și nepoții noștri”, a mai spus Rogozin.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata