„Nu avem ce discuta cu hoții”! PAS refuză invitația PSRM/PCRM de a participa la dezbateri publice

0 111

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a refuzat oferta Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) de a participa împreună la o dezbatere publică până la alegerile parlamentare anticipate din această duminică, 11 iulie.

PAS afirmă că „nu au ce discuta cu hoții”, iar dacă doresc să discute, atunci să o facă „cu oamenii în ziua alegerilor”.

„PAS nu are ce discuta cu hoții care se hrănesc din kulioace (pungi). Hoții vor discuta cu cetățenii pe 11 iulie și vor primi judecata pe care o merită. PAS discută zi de zi cu oamenii din fiecare sat, din fiecare oraș din Moldova, din toate colțurile lumii – oameni alungați din țară de voi. Cetățenii au o singură întrebare pentru Dodon, Voronin, socialiști și comuniști – Ce era în kuliok? Locul hoților e la pușcărie, nu la conducere, nu în săli de dezbateri, nu în studiouri de televiziune. Duminică Moldova vă va spune unde este locul vostru. Veți răspunde pe 11 iulie în fața judecății oamenilor, iar după 11 iulie în fața justiției”, se arată în decizia luată de PAS.

Amintim că, luni, 5 iulie curent, reprezentanții BECS au invită Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), la dezbateri electorale publice, în contextul în care duminica aceasta vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata