O altă moarte suspectă la Lukoil. Este al treilea dintre directorii companiei care moare de la izbucnirea războiului din Ucraina

0 145

Un alt director de top al celei de-a doua mare companie petrolieră din Rusia a murit în mod misterios – al treilea magnat de la Lukoil care a pierit în circumstanțe suspecte în decurs de un an și jumătate.

Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, președintele consiliului de administrație Lukoil, a murit „subit”, presa de stat rusă raportând că concluzia „preliminară” a medicilor a fost că Nekrasov a suferit de „insuficiență cardiacă acută”.

Moartea sa urmează celei a lui Ravil Maganov, 67 de ani, la Spitalul Clinic Central, cunoscut și sub numele de clinica Kremlin, în septembrie anul trecut.

Vladimir Nekrasov, șeful consiliului de administrație al Lukoil, a murit după ce rapoartele medicale inițiale sugerează că ar fi decedat din cauza „insuficienței cardiace acute”, a informat agenția de știri Tass, citând compania. Nekrasov a petrecut aproape 50 de ani în industria petrolului și gazelor, a informat presa rusă.

El este al treilea dintre directorii executivi ai Lukoil care a murit de la izbucnirea războiului din Ucraina, acum 20 de luni. În septembrie 2022, președintele Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce ar fi căzut de fereastra unui spital din Moscova. Cu toate acestea, compania petrolieră a spus că Maganov „a murit în urma unei boli grave”.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata