O imensă literă Z, simbol al invaziei Ucrainei, formată din trupurile schiorilor ruși. „Este imposibil să nu biciuiești niște măgari, dornici să fie biciuiți”

0 185

Schiorilor ruși din regiunea Moscovei, la instrucțiunile autorităților, s-a implicat într-o acțiunea „patriotică” pentru a susținut războiul din Ucraina.

Peste 10.000 de participanți la turneul de schi s-au aliniat la start sub forma simbolului așa-numitei „operațiuni speciale” – litera Z.

Potrivit sportivilor ruși, organizatorii au „cerut politicos” să se alinieze în acest fel în sprijinul SVO. Ei au mai spus că „toată lumea a reacționat la „cererea” șefului cu înțelegere, nimeni nu a obiectat.

Jurnalistul rus Alexander Nevzorov, comentând acest act de supunere, a remarcat că, pentru ca majoritatea rușilor să fie fericiți, au nevoie să se simtă ca niște vite, o „turmă” din care pot fi făcute diverse svastici și cuvinte.

„Servilismul poporului rus a fost întotdeauna blestemul său și motivul principal al morții sale în masă. Servilismul a fost cel care i-a împins pe oameni la recrutare, la gulag și la carnagii. Le-a permis întotdeauna dictatorilor Rusiei să fie scandaloși și obrăznici. Dictatorii trebuie să înțeleagă: este imposibil să nu biciuiești niște măgari, dornici să fie biciuiți”, a scris el.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata