Preziviunile unui lider NATO despre războiul din Ucraina: Următoarele trei luni vor fi „mult mai brutale”

0 90

Premierul ungar Viktor Orban a declarat că următoarele două sau trei luni, înainte de alegerile prezidențiale din SUA, luptele pe linia frontului vor fi „mult mai brutale” decât au fost vreodată, scrie Business Insider.

Liderul maghiar a făcut predicția într-un interviu acordat duminică presei Axel Springer.

„Energia confruntării, numărul de morți, viețile pierdute și victimele vor fi mai brutale decât au fost în ultimele șapte luni, chiar dacă perioada anterioară a fost, de asemenea, foarte brutală„, a declarat Orbán.

Premierul maghiar a menționat volumul de arme de pe câmpul de luptă, trupele ruse care „avansează constant” pe linia frontului și angajamentul general al ambelor părți.

Deci, ceea ce ne așteaptă este mult mai rău decât credem acum„, a spus amicul lui Putin din NATO.

Liderul maghiar a efectuat vizite în Ucraina și Rusia, iar acum se află în China.

În interviu, Orban a declarat că scopul întâlnirilor sale cu liderii mondiali a fost de a obține o încetare a focului „limitată în timp” pentru a accelera negocierile de pace.

Pentru a atinge acest obiectiv, Orbán a declarat că încearcă să schimbe ceea ce el a descris ca fiind „politica de război” a SUA și politica Europei, care o copiază pe cea a SUA, astfel încât liderii mondiali să poată converge către o „politică de pace”.

„Dacă China, Statele Unite și Europa doresc să aibă pace, este mult mai ușor pentru ucraineni și ruși să găsească o soluție cu privire la cum să înceteze lupta, cum să salveze vieți, cum să negocieze și să găsească o soluție durabilă”, a spus el.

Orban a declarat că Putin și președintele ucrainean Volodimir Zelenski, cu care a discutat, au o „viziune clară” asupra modului în care țările lor vor câștiga războiul. Dar perspectiva de a învinge Rusia pe câmpul de luptă în acest moment este „total în afara oricărui calcul”, a spus el.

Citește mai mult AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata