„Profețiile” lui Medvedev pentru anul care vine. Ce reacție a avut Elon Musk

0 157

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev și-a anunțat dorințele pentru anul 2023 sub forma unor „previziuni” de-a dreptul absurde, printre care prăbușirea SUA și un război între Franța și Al Patrulea Reich.

„În ajunul Anului Nou, toată lumea face predicții. Mulți vin cu ipoteze futuriste, de parcă sunt în competiție să le găsească pe cele mai nebune, poate cele mai absurde. Iată contribuția noastră umilă”, își începe Medvedev seria de mesaje pe contul său de Twitter.

Însă ipotezele lui Medvedev par a fi mai futuriste și mai absurde decât ale celor mai citați prezicători.

Iată cele zece „previziuni” ale fostului lider de la Kremlin:

1. Prețul petrolului va crește la 150 de dolari pe baril, iar prețul gazelor va ajunge la 5.000 de dolari pentru o mie de metri cubi;

2. Regatul Unit va adera din nou la Uniunea Europeană;

3. Uniunea Europeană se va prăbuși după revenirea Regatului Unit. Euro va ieși din circulație;

4. Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale Ucrainei, care nu va mai exista;

5. Se va crea Al Patrulea Reich, compus din teritoriile Germaniei și sateliților săi, Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, republica Kiev și alți paria;

6. Va începe războiul între Franța și Al Patrulea Reich. Europa va fi divizată și Polonia împărțită din nou;

7. Irlanda de Nord se va rupe de Regatul Unit și se va alătura Irlandei;

9. Va începe un război civil în SUA cu California și Texas devenind state independente. Texasul și Mexicul se vor alia. Elon Musk va câștiga alegerile prezidențile într-un număr de state, care, după sfârșitul războiului civil, vor fi date Partidului Republican;

10. Toate bursele de capital și toată activitatea financiară vor pleca din SUA și Europa și se vor muta în Asia

10. Sistemul de management monetar de la Bretton Woods se va prăbuși, provocând distrugerea FMI și Băncii Mondiale. Euro și dolarul nu vor mai circula ca monede de rezervă globală, iar în loc vor fi folosite monede digitale.

Fostul preşedinte al Federaţiei Ruse şi vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse Dmitri Medvedev a solicitat, luni, 19 decembrie, Marii Britanii „să lase libere Insulele Malvine” revendicate de Argentina,

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, amenință lumea cu un război nuclear în timp ce sugerează că Occidentul ar putea fi responsabil de un astfel de scenariu.

Într-un articol de 4.500 de semne publicat duminică, 25 decembrie, în „Rossiiskaia Gazeta”, Dmitri Medvedev insinuează că Occidentul ar intenționa să înceapă un război nuclear împotriva Rusiei, dar că ar fi împiedicat de arsenalul atomic al țării sale și regulile stabilite de Moscova pentru utilizarea acestuia.

„Este gata Occidentul să declanşeze un război adevărat împotriva noastră, inclusiv un război nuclear, sub autoritatea Kievului?”, se întreabă oficialul rus.

Elon Musk: cele mai absurde predicții pe care le-am auzit

Multimiliardarul Elon Musk a catalogat drept „epică” postarea lui Medvedev. „Acestea sunt cu siguranță cele mai absurde predicții pe care le-am auzit, arătând și o lipsă incredibilă de conștientizare a progresului făcut în inteligența artificială și energia sustenabilă”, a scris omul de afaceri pe Twitter.

Citește mai mult AICI

 

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata