PUTIN: Dacă vor trece de linia roșie a Rusiei, vor regreta mai mult ca niciodată!

0 150

Președintele Vladimir Putin a avertizat națiunile rivale să nu treacă de „linia roșie” a Rusiei în acțiunile lor, altfel se vor confrunta cu reacții dură a acesteia. Declarația au fost făcută astăzi, în timpul discursului prezidențial pe care șeful statului îl ține în fiecare an în fața întregii națiuni.

Putin nu a specificat vreun rival concret căruia i se adresează aceste avertizări, însă a spus că Rusia va decide în particular unde se află acea linie roșie de la caz la caz. Promovând noile arme nucleare din Rusia, el a venit cu o nouă ofertă adresată comunității internaționale, ce prupune inițierea discuțiilor privind creșterea stabilității strategice.

„Nu vrem să ardem poduri, dar dacă cineva interpretează intențiile noastre bune ca fiind o slăbiciune, reacția noastră va fi asimetrică, rapidă și dură”. „Vor regreta mai mult ca niciodată!”, a adăugat el.

Președintele Putin a declarat că Rusia dorește relații bune cu toate țările, însă observă încercările constante ale puterilor occidentale de a „se lua” Rusia.

Putin a dedicat cea mai mare parte a discursului problemelor interne, promițând beneficii guvernamentale extinse și mai multe investiții în infrastructură pentru a spori standardele de viață din țară. Declarațiile președintelui rus, care au durat mai bine de o oră, a avut loc concomitent cu mai multe acțiuni de mobilizare a oamenilor în mișcări de protest cu scopul susținerii lui Alexei Navalnîi, principalul critic al regimului de la Kremlin.

Sursa: https://realitatea.md

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata