Putin plănuiește o mișcare majoră în Rusia: Îi va afecta decisiv viitorul

0 262

De când revolta eșuată a lui Evgheni Prigojin, care a arătat puterea absolută a lui Vladimir Putin zdruncinată și șeful lui Wagner ”ras” de pe fața pământului, președintele rus a fost neobișnuit de extrovertit. Unele surse spun că atitudinea lui socială face parte dintr-un plan, iar în scurt timp el va face o mișcare majoră și își va anunța candidatura pentru alegerile prezidențiale din Rusia, ce vor avea loc în 2024.

Acest lucru i-ar putea afecta decisiv viitorul său în Rusia, unde ar putea rămâne la conducerea Kremlinului până în anul 2030, potrivit MSN.

Surse de la Moscova susțin că Vladimir Putin își va anunța în scurt timp intenția de a candida la președinția Rusiei pentru încă șase ani, în ciuda faptului că acesta își termină în prezent al patrulea mandat la Kremlin în total și al doilea la rând. Dacă mutarea sa va avea succes, el va rămâne liderul celei mai mari țări din lume până la 77 de ani.

Cu toți rivalii politici viabili închiși, exilați sau uciși, stăpânul Kremlinului este probabil să-și mențină conducerea „dezastruoasă”, care a văzut zeci de mii de oameni uciși în războiul „evitabil”, economia Rusiei s-a micșorat și țara sa a devenit cea mai izolată, de la sfârșitul Războiului rece.

Vladimir Putin a fost neobișnuit de activ în ultimele două săptămâni. În urma încercării de rebeliune a Grupului Wagner, care a arătat mii de mercenari mărșăluind spre Moscova și a fost oprită la 200 de km de capitală datorită unui acord negociat de liderul Belarusului, Alexandru Lukașenko, președintele rus a făcut tot ce a putut pentru a arăta că încă mai deține stăpânirea.

Vladimir Putin a fost văzut recent făcând selfie-uri cu mulțimi de fani, sărutând afectuos copii la întâmplare în Daghestan, sudul Rusiei și chiar arătând cuiva în jurul Kremlinului, în cadrul unui tur al biroului său prezidențial.

Detalii, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata