Rușii sunt bombardați la TV cu știri despre războiul nuclear. Propagandistul lui Putin amenință Marea Britanie: Putem scufunda Insulele

0 101

Rușii sunt bombardați zilnic cu informații despre un eventual război nuclear. Programele televiziunilor de stat ruse s-au transformat în instrumente de propagandă ale Kremlinului care vorbesc despre cum rușii trebuie să accepte un eventual război nuclear pornit de Vladimir Putin. 

În ultimele săptămâni, presa de stat din Rusia a început să promoveze constant ideea că Al Treilea Război Mondial este iminent și că urmează „o inevitabilă și nemaivăzută” escaladare a războiului din Ucraina, înfățișat de propagandă ca o „agresiune a Occidentului colectiv împotriva Rusiei”.

Rușii sunt convinși de propagandă că până și moartea în urma unui război nuclear ar fi ceva de dorit pentru că „cei ce mor pentru patrie ajung direct in Rai”.

O nouă amenințare cu folosirea armelor nucleare a fost difuzată duminică seara de o televiziune din Rusia. Principalul propagandist al Kremlinului și gazda unei importante emisiuni la postul Rusia 1, a amenințat Marea Britanie că va fi transformată într-un „deșert radioactiv”.

Dmitri Kiseliov a spus că drona nucleară subacvatică Poseidon ar putea provoca un tsunami care ar „scufunda Insulele Britanice în adâncurile mării” și le-ar transforma într-un „deșert radioactiv”.

„Se apropie de țintă la o adâncime de 1 kilometru, cu o viteză de 200 km/h. Nu poate fi oprită. Are o încărcătură de 100 de megatone. Explozia acestei torpile termonucleare va cauza un tsunami gigantic de până la 500 de metri înălțime care va purta doze mari de radiații. Va transforma, orice a mai rămas din Insule, într-un deșert radioactiv”, le spune Kiseliov telespectatorilor.

Vezi video AICI

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata