Scurt pe doi! Jurnalistul rus Alexandr Nevzorov, despre Igor Dodon: A fost mai mereu un băiat bun de bătut

0 141

Jurnalistul rus Alexandr Nevzorov susține că Igor Dodon a fugit la Moscova de fiecare dată când „cineva se lua de el”. Mai mult, publicistul se întreabă dacă nu cumva pentru Igor Dodon au votat „știuleții de porumb”.

„Dodon este obișnuit, fie îl pun în genunchi pe boabe de mazăre, fie la colț sau îl trag de urechi în acel Parlament. În general, Igor Dodon a fost mai degrabă un băiat bun de bătut. Noi înțelegem bine că Moldova nu este o republică prezidențială. Dacă se lua cineva de el, repede fugea undeva la Moscova. Tocmai pentru că a fost mereu pro-Moscova, foarte umil în fața Moscovei. Eu, în general, nu înțeleg cine putea să voteze pentru el. Doar dacă acolo la ei știuleții de porumb au drept de vot, atunci înțeleg cine a votat pentru Dodon”, a declarat Nevzorov.

Alexandr Nevzorov consideră că Rusia a pierdut Republica Moldova de sub control odată cu victoria Maia Sandu, pe care o consideră pro-europeană.

„Fetița care a venit este foarte puternică și, cum se spune, foarte pro-europeană. Adică, Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna”, a încheiat Nevzorov.

Nu este pentru prima dată când Igor Dodon este criticat de presa rusească și nu doar. La începutul anului 2019 acesta a fost ținta unei emisiuni umoristice în care a fost comparat cu un „turist” la Kremlin.

De asemenea, Dodon a fost luat în zeflemea și de prietenul său, Vladimir Putin.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata