Șeful apărării americane, internat la terapie intensivă. Nu se știe cât timp va petrece în spital

0 56

Lloyd Austin, secretarul de stat american responsabil pentru domeniul apărării, a transferat atribuțiile sale adjunctului. Funcționarul se află în spital, fiind internat la terapie intensivă.

Deocamdată nu este clar cât timp se va afla Austin în spital, conform BBC. Funcționarul a fost internat din cauza unei probleme la vezica urinară.
Anterior, Austin a fost cercetat, deoarece nu a informat Casa Albă despre internarea sa precedentă, dar și despre faptul că are cancer de prostată și a urmat proceduri medicale în decembrie și ianuarie. Acum, însă, Pentagonul a făcut publice informațiile despre tratament și a precizat că acestea au ajuns și în Biroul Oval.
Prognozele medicilor, conform sursei citate, sunt bune. Pe de altă parte, se pare că o vizită a lui Austin la Bruxelles, pentru a purta discuții despre războiul din Ucraina, va fi anulată.La sfârșitul lui 2023, Austin a suportat o intervenție în cadrul tratamentului contra cancerului.
El a fost internat de Revelion, după ce a acuzat dureri în picior, șold și abdomen, iar doctorii au descoperit o infecție urinară și l-au spitalizat pentru două săptămâni. Joe Biden nu a știut despre aceste circumstanțe, însă secretarul american pentru apărare afirmă că nu a dat ordin ca să-i fie ascuns diagnosticul.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata