Televiziunea rusă: Al Treilea Război Mondial a început deja, să realizăm toate condițiile pentru a provoca daune colosale NATO

0 144

O vedetă a televiziunii ruse susține că al Treilea Război Mondial a început deja. Afirmația aparține lui Vladimir Soloviov, un aliat al președintelui Vladimir Putin.

Un fragment din transmisie a fost distribuit pe platforma X de Anton Gerashchenko, un fost consilier al ministrului de interne al Ucrainei. „Rusia nu are intenţii de negocieri reale sau de pace. Este însetată de sânge”, a comentat Geraşcenko.

Vladimir Solovyov, un prezentator de la televiziunea de stat și una dintre cele mai cunoscute figuri din mass-media apropiată de Kremlin, a făcut remarcile pe postul Russia-1, potrivit Newsweek.

De altfel, teza a mai fost vehiculată în spațiul public din Rusia. Propagandiștii de la Kremlin au avertizat de mai multe ori despre un război mondial care se profilează după ce legăturile dintre Washington și Moscova s-au distrus din cauza războiului din Ucraina.

Oficialii ruși și invitații de la televiziunea de stat solicită în mod regulat lovituri pe teritoriul SUA și în alte țări din Occident pentru ajutorul și armele furnizate de administrația Joe Biden și de alți membri NATO către Kiev.

Propagandistul Vladimir Solovyov a continuat retorica în cea mai recentă tiradă împotriva Occidentului în această săptămână. El a cerut lovituri asupra țintelor militare din națiunile NATO, ca răspuns la deciziile recente ale unor state membre de a autoriza Ucraina să folosească armele donate pentru a ataca ținte în interiorul Rusiei.

Video, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata