Țîrdea, blocat de Facebook pentru 30 de zile. Socialistul spune că ar putea să treacă și pe TikTok

0 182

Deputatul PSRM, Bogdat Țîrdea a fost blocat din nou de către Facebook, pentru faptul că ar fi postat unele mesaje, care nu corespund cu politica rețelei de socializare. Anunțul a fost făcut ieri, chiar de Bogdat Țîrdea pe o altă rețea de socializare.

Potrivit lui Țîrdea, Facebook i-a restricționat accesul la contul său pe cel mai lung termen, pentru fatul că a distribuit conținut ce a încălcat standardele privind hărțuirea și intimidarea.

Parlamentarul îl acuză pe colegul său din majoritatea parlamentară a Partidului Acțiunii și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, pentru faptul că ar fi contribuit la blocarea acestuia pe Facebook pentru 30 de zile.

„Facebook m-a blocat din nou. De fapt, Facebook face acest lucru în mod regulat. De data aceasta, timp de 30 de zile. M-au blocat la alegerile prezidențiale, apoi la cele parlamentare. Și totul datorită trollilor PAS, cu care Alaiba conduce. Acest lucru confirmă teza noastră că Facebook este un lagăr de concentrare digital”, scrie Țîrdea pe o altă rețea de socializare.

„Sincer, nu-mi pasă de Facebook. Am canal pe Telegramă, cont pe OK.ru și Instagram. Dacă va fi necesar vom intra și pe TikTok”, anunță deputatul.

Astfel, Bogdat își îndeamnă susținătorii să distribuie postările sale de pe celelalte rețele sociale unde are creat cont, pentru a vedea lumea ce scrie el.

Precizăm că, ultima postare a lui Bogdat Țîrdea pe pagina sa oficială de Facebook datează din data de 10 august curent, iar pe pagina de politician tocmai din 4 februarie.

 

sursa: realitatea.md

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata