Un partener de scenă al președintelui Zelenski în spectacolele de comedie a ajuns colaborator al rușilor la Mariupol

0 306

Celebrul prezentator și comediant din Belarus, Dmitri Șepelev, a decis să se poziționeze de partea agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

El a apărut în orașul Mariupol ocupat de ruși, aflat în ruine, pentru a filma o nouă emisiune pentru televiziunea rusă.

Șapelev și-a închis cu prudență profilul de Instagram pentru utilizatorii ucraineni și a filmat noul său spectacol de divertisment despre animale numit „În cercul de prieteni”.

În program, el a vorbit despre „salvarea animalelor” în timpul ostilităților din oraș și, de fapt, a justificat crimele de război rusești. Prin acest act, Șepelev s-a alăturat oficial celor mai odioși propagandiști ai Kremlinului.

Gestul comediantului este extrem de cinic și din cauza faptului că, înainte de invazia rușilor, el a fost foarte activ în Ucraina. A fost gazda unui popular spectacol de comedie, la care a participat actualul președinte al Ucrainei, Volodimirr Zelenski.

La începutul agresiunii ruse pe scară largă asupra Ucrainei, Șepelev a scris chiar un mesja în sprijinul Kievului.

„Mi-e foarte rușine. Mă doare foarte mult. Și nu am cuvinte. Îmi pare rău, prieteni ucraineni, îmi pare rău. Dar ei nu iartă asta”,a scris showmanul.

Cu toate acestea, s-a întors în Federația Rusă și a început să colaboreze cu postul de televiziune de stat Rossiya 1, controlat de Kremlin.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata