Un soldat rus care dădea sfaturi video despre supraviețuire a încheiat comunicarea cu… propriul sfârșit

0 228

Un soldat rus care se filma în timp ce dădea sfaturi despre cum să supraviețuiești în războiul din Ucraina, a fost lovit în direct într-un bombardament ucrainean.

Clipul, distribuit pe Telegram de jurnalistul ucrainean Yurii Butusov, îl arată pe soldat mergând singur într-o locație nespecificată. Înainte să fie lovit, el a menționat că a primit un sfat cheie care l-a ajutat să lupte în Ucraina fără a fi rănit.

Plecăm din misiune. Am desfășurat o misiune de luptă timp de mai multe zile, acum ne întoarcem acasă. Este vreme de rahat în țara asta… azi este 1 decembrie, prima zi de iarnă. Suntem în război”, a spus soldatul rus.

După cum spunea primului meu comandant de companie, când eram cadet la faimoasa Școală Superioară de Comandă Aeropurtată General V.F. Margelov din Ryazan, de două ori distinsă cu Ordinul Roșu al Bunei Vestiri al lui Suvorov… pentru a supraviețui în război…,” a mai apucat să spună soldatul înainte de a fi lovit și a țipa de moarte.

Nu este clar dacă atacul a provenit din partea Ucrainei, scrie Newsweek, care arată că nu a putut verifica imediat când sau unde a fost filmat videoclipul, dar a contactat Ministerul Apărării al Rusiei prin e-mail pentru comentarii.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata