Val de incendieri la centrele de recrutare militară din Rusia. Mai nou, atacurile sunt realizate de bătrâni

0 26

Rusia se confruntă cu un val de incendieri ale comisariatelor militare. Încercări de incendiere a clădirilor birourilor militare de înregistrare și înrolare au fost înregistrate simultan în mai multe orașe, precum și în teritoriile ocupate ale Ucrainei, în special în Crimeea, informează ISW.

Se relatează că birourile militare de înregistrare și înrolare au ars în Sankt Petersburg, Mozhaisk, Kazan, Omsk și alte orașe. În regiunea Moscovei, un pachet exploziv a fost aruncat în clădirea locală a comisariatului.

Este interesant că până și persoanele în vârstă, care cu siguranță nu sunt amenințate de mobilizare, se ocupă acum de incendieri. Aceștia protestează și încearcă să-și salveze rudele apropiate de trimiterea la război.

Lângă Moscova, în Podolsk, doi pensionari în vârstă de 80 de ani au aruncat explozibili în biroul militar de înregistrare și înrolare.

În Kaluga, o femeie de 77 de ani a aruncat un cocktail Molotov în clădirea comisariatului, iar când au încercat să o rețină, a amenințat că va detona o grenadă.

De asemenea, se știe că în regiunea Arhangelsk, un bărbat de 76 de ani a aruncat o sticlă cu un amestec exploziv în biroul militar de înregistrare și înrolare.

Să adăugăm că în Feodosia ocupată din Crimeea s-a înregistrat o încercare de a incendia o clădire ocupată ilegal de „comisariatul militar” rus.

În plus, tinerii intelectuali sunt implicați și ei în atacuri. În orașul Rossoș, regiunea Voronej, un profesor de istorie în vârstă de 24 de ani a îndrăznit să dea foc unui birou militar de înregistrare și înrolare cu ajutorul unui „cocktail Molotov”.

În Magnitogorsk, un muncitor rus dintr-o fabrică a tras cu artificii lângă biroul militar de înregistrare și înrolare.

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata