VIDEO Cum sunt urmăriți soldații ruși după ce au refuzat să se predea. Înregistrarea a fost făcută publică

0 323

O înregistrare video arată cum un tanc ucrainean îi urmărește pe soldații ruși în focul artileriei după ce aceștia au refuzat să se predea.

Înregistrarea a fost realizată de armata ucraineană în luna mai, dar a fost făcută publică abia la sfârșitul lunii iulie. A fost înregistrată în apropiere de Bahmut, orașul asediat care, în acea lună, a căzut în fața avansului rusesc în forță care a durat o lună, scrie businessinsider.com.

Filmul urmărește Brigada a 3-a de asalt separat a Ucrainei în timp ce lansează o contraofensivă împotriva trupelor rusești. Videoclipul subtitrat are o durată de aproximativ 27 de minute și conține sânge și mult limbaj vulgar, majoritatea în ucraineană cu subtitrare.

Incidentul cu soldații care refuză să se predea este aproape de finalul filmării.

În videoclip, un ofițer ucrainean dintr-un centru de comandă aflat la distanță comandă un tanc spre un grup de soldați ruși care par să nu vrea să renunțe la luptă, chiar și după ce ucrainenii i-au încurajat să cedeze.

Apoi se trece la o imagine aeriană a unui tanc care trece cu viteză printr-o zonă împădurită densă spre un grup de soldați ruși care încep să fugă într-un câmp deschis.

Comandanții militari, care privesc de la distanță, încep să râdă și arată cu degetul spre soldații care aleargă pe câmp, cu câteva focuri de artilerie care aterizează în apropiere. La un moment dat, un soldat rus pare să se predea, mergând cu mâinile ridicate.

 

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata