VIDEO Momentul în care trei soldați ruși sunt spulberați de explozia greșită a unui obuz, pe un sistem de artilerie vechi de 80 de ani

0 281

Pe rețelele sociale a apărut un videoclip în care se pot vedea câțiva soldați ai armatei ruse care încercă să deschidă focul cu un sistem de artilerie antiaeriană S-60, dar acesta explodează în timpul tragerii.

Echipajul de artilerie al ocupanților, format din trei persoane, a reușit să țintească spre pozițiile ucrainene, dar după ce a fost inițiată tragerea, obuzul a explodat chiar în țeava tunului.

Trei soldați rusi au fost prinși în epicentrul exploziei. Unul dintre soldații ruși filma ce se cu un telefon mobil, dar după explozie a îndepărtat imediat obiectivul camerei.

Cu toate acestea, autodistrugerea ocupanților ruși a fost surprinsă de camere, iar videoclipul a început să se răspândească rapid după ce a apărut pe rețelele de socializare.

Agențiile de presă notează că S-60 este o piesă veche de artilerie sovietică, dezvoltată la mijlocul anilor 1940. Folosirea sa pe front indică dificultățile serioase ale armatei ruse în ce privește armamentul.

VIDEO, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata