VIDEO Scene terifiante într-o cafenea din Crimeea: civili bătuți și amenințați cu arma după ce au mustrat doi soldați beți care hărțuiau femei

0 304

Un grup de soldați ruși a făcut prăpăd într-o cafenea din Crimeea după o beție de „Ziua Apărătorilor Patriei”, sărbătorită și ca ziua bărbaților în Federația Rusă.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere de la intrarea în local sunt terifiante, arătându-i pe atacatori în timp ce lovesc cu bastoane din cauciuc, îi obligă pe civili să stea întinși la podea și trag din puști Kalașnikov.

Din fericire, acest nou act de violență al trupelor invadatoare nu s-a soldat cu morți, însă mai mulți civili au fost răniți, cel puțin unul dintre ei fiind internat în stare gravă.

Potrivit unor martori de la fața locului, atacul s-a produs după un conflict izbucnit între doi soldați ruși și alți petrecăreți. Mustrați că hărțuiesc femei, cei doi soldați au chemat întăriri pentru a se răfui cu cei care au îndrăznit să le dezaprobe comportamentul.

„Soldații s-au îmbătat și au provocat haos. Au hărțuit femei din local și au intrat în conflict cu alți bărbați. Clienții cafenelei i-au mustrat pe militari pentru comportamentul lor, dar, în loc să se calmeze, au chemat colegi înarmați cu mitraliere”, relatează un canal de Telegram care acoperă invazia rusă din Ucraina.

Detalii, AICI

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata