VIDEO ”Toată lumea bea și înjunghie”. Un soldat rus luat prizonier de ucraineni descrie starea catastrofală din armata lui Putin

0 641

Tot mai mulți soldați ruși se predau sau sunt luați prizonieri în timpul contraofensivei armatei ucrainene, printre care și Vladimir Viaceslavovici Derișko, originar din regiunea Volgograd.

Înainte de a lupta în Ucraina, acesta a fost încarcerat pentru crimă timp de 14 ani. A executat 2 ani, iar în luna mai a acestui an a semnat un contract cu Ministerul rus al Apărării. A luptat în cadrul unității Storm Z, formată din numeroși deținuți.

Ocupantul capturat a povestit în cadrul unui interogatoriu ce se întâmplă în unitatea sa:

”Vreau să spun despre faptul că unitatea noastră este demoralizată, militarii vor să se predea, ofițerii nu îi lasă, comandații ne amenință cu execuția, așa că toată lumea bea, iar în unități au loc înjunghieri. Acest război care se întâmplă aici, nimeni nu are nevoie de el, astea sunt ambițiile unei singure persoane, băieți, nici nu vă gândiți să veniți aici, nu e nimic de făcut aici, doar cei care sunt capturați au noroc aici, restul sunt pur și simplu uciși”, a spus ocupantul.

După cum a relatat chiar presa rusă, pe fundalul „operațiunii speciale”, alcoolul este un refugiul și pentru oficialii și politicienii Federației Ruse, care au început să bea mult, eliberând astfel stresul.

 

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata