VIDEO ”Un zid al plângerii rusesc”. Cum arată monumentul imens pe care sunt trecute numele soldaților ruși morți în Ucraina

0 137

Ceremonia de inaugurare a monumentului a avut loc pe 9 decembrie, așa-numita „Ziua Eroilor Patriei”, în orașul Saratov din sud-vestul Rusiei. Doar în acea zi, pe memorial au apărut 60 de nume noi.

Cunoscutul jurnalist rus Alexander Nevzorov, care a părăsit teritoriul țării sale odată cu începerea „operațiunii speciale”, a comentat pe canalul său de Telegram un videoclip în care rudele și soțiile soldaților ruși care au murit în Ucraina plâng lângă monumentul imens din Saratov.

Potrivit lui, vor mai trece câteva luni de război – și toată Rusia se va transforma într-o parodie teribilă a „zidului plângerii”.

„Nu se știe pe deplin motivul durerii acestor doamne. Dar știm și ne amintim cu ce încântare, cu acordeoane, cu dansuri și steaguri, aceste mătuși și-au trimis copiii și soții să omoare, să jefuiască și să violeze. Ele i-au trimis să fie măcelăriți, la o moarte fără sens, în iad. Ele sunt de vină. Și ar trebui doar să se blesteme. Și pe Putin al lor”, a subliniat Nevzor

 

Pentru mai multe informații abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata